Портфоліо

Компанія МЕДІА СПОРТ спільно з MLC і Athletics Club (Баку) організували та успішно провели перший унікальний турнір з легкої атлетики Street Athletics Baku 2015.

 

Вперше у самому серці Баку на Площі фонтанів пройшов унікальний легкоатлетичний турнір зі стрибків із жердиною і у висоту STREET ATHLETICS BAKU 2015.

 

Олена Говорова - директор агенції МЕДІА СПОРТ - виступила спортивним директором турніру.

 

Два дні, 24 і 25 червня, бакинці та гості столиці насолоджувалися красою, грацією, справжніми спортивними баталіями, а також, після змагань, могли отримати автограф у світових зірок, таких як: німецький спортсмен Рафаель Хольцдеппе, рекордсмен Південної Америки Тьяго Браз Да Сілва, українські зірки зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко і Андрій Проценко.

 

У перший день пройшли змагання зі стрибків із жердиною серед чоловіків і жінок.

 

У чоловіків золотий результат показав чемпіон світу німець Рафаель Хольцдеппе, його результат - 5.92. Срібло у бразильського спортсмена Тьяго Браз Да Сілва ( 5.92 ), бронза у поляка Петра Лісека, його стрибок - 5.82.

 

У жінок в цьому ж виді перемогу отримала росіянка Ольга Муліна - 4.45, срібна медаль у її співвітчизниці Тетяни Швидкіної - 4.45, а бронза у чешки Романи Малакової ( 4.35 ).

 

У другий день змагань змагалися тільки чоловіки у стрибках у висоту.

 

Планку на висоті 2,30 м. підкорив наш Андрій Проценко, який з першої спроби зайняв 1-е місце.

 

Слідом за українським атлетом на п'єдесталі пошани розташувалися росіянин Олександр Шустов ( 2,30 м) і грек Адоніос Масторас ( 2,28 м), які посіли друге і третє місця відповідно.

 

У стрибках у висоту головною зіркою турніру був чемпіон світу, українець Богдан Бондаренко. Але він зумів подолати лише стартову висоту 2.15 і посів сьоме місце.