Портфоліо

Агенція МЕДІА СПОРТ брала участь у організації церемонії з нагоди святкування 25-ти річчя НОК України.

15 грудня 2015 року Національний Олімпійський комітет відсвяткував 25-ти річчя свого існування. Цього дня Київський національний академічний театр оперети на декілька годин перетворився на справжній олімпійський майданчик, де сяяли спортивні зірки світового масштабу на чолі з президентом Міжнародного Олімпійського Комітету Томасом Бахом, президентом Асоціації національних олімпійських комітетів (АНОК) Ахмад Аль-Сабахом та президентом НОК України Сергієм Бубкою. 

Усі присутні змогли зануритись у славну чверть сторічну історію та в чергове пережити хвилюючі миті перемоги наших олімпійців та становлення НОК України під час перегляду історичних фільмів, автором яких є агенція МЕДІА СПОРТ. Дивитися

Найвищі нагороди Національного олімпійського комітету України – Ордени НОК були вручені Олімпійському чемпіону Григорію Кріссу, легендарному тренеру з художньої гімнастики Альбіні Дерюгіній, які стояли у витоків своїх видів спорту в нашій країні, а також президентам МОК Томасу Баху і АНОК Ахмад Аль-Сабаху.

Також заслужені відзнаки від Олімпійської родини України отримали і 30 спортивних діячів країни, які зробили вагомий внесок у розвиток і популяризацію олімпійського руху.

Фінальним акордом церемонії стало виконання офіційного гімну Олімпійської збірної "Чемпіони". Разом  з Віталієм Козловським його заспівали Олімпійські чемпіони та призери: з вільної боротьби Ірини Мерлені, важкої атлетики Олексій Торохтій, фехтування Яна Шемякіна, легкої атлетики Олександр Крикун, переможці та призери Юнацьких Олімпійських ігор: легкоатлетки Катерина Дерун, Юлія Левченко, дзюдоїст Богдан Ядов та майбутній учасник II Юнацьких Олімпійський ігор, фігурист Іван Шмуратко.

Ведучими вечора були директор агенціі МЕДІА СПОРТ чарівна Олена Говорова та популярний ведучий Павло Шилько.