Портфоліо

 Агенція «Медіа Спорт» спільно з Національним Олімпійським Комітетом України та телеканалом «Тоніс» розробили і успішно втілили в життя унікальний телевізійний проект «Таке спортивне життя».

Проект присвячений видатним спортсменам сучасності. До ведучої – директора агенції «Медіа Спорт», бронзової призерки Олімпійських ігор, української легкоатлетки Олени Говорової - завітали справжні зірки спорту, які під час свого сходження на Олімп відчули і смак перемоги, і гіркоту поразок.

 

«Герої програми - особистості, які досягли успіху, стали відомими завдяки спорту. Ці люди пройшли серйозні випробування, вони вірили у себе і досягли, здавалося б, неможливого... Мета програми «Таке спортивне життя» - надихнути кожного українця на перемоги і досягнення, довести, що будь-які перешкоди можна подолати», - зазначає  Олена Говорова.

 

Ексклюзивні інтерв’ю, фото- та відеоматеріали з особистих архівів спортсменів, відверті розповіді чемпіонів про те, як завоювати прихильність фортуни, здобути перемогу над самим собою та не зашкодити особистому життю на шляху до спортивних вершин - все це і багато іншого у програмі «Таке спортивне життя»!